.

.

Swissdigital dizajn terabyte TSA ruksak za Laptop muški USB priključak za punjenje veliki kapacitet ruksak za poslovna putovanja Crni(J16BTFB-41) / sa Apple Find My Network

Swissdigital dizajn terabyte TSA ruksak za Laptop muški USB priključak za punjenje veliki kapacitet ruksak za poslovna putovanja Crni(J16BTFB-41)

KM 65.00

Iznos
Tova je dostupna

Swissdigital Design ruksak je više tehnički muški putni ruksak za laptop dimenzije : 18,5 x 12 x 7,8 inča. Nakon što smo dobili podršku za Apple Find My network, izgradili smo Apple Find My sistem u ruksak kako bismo vaš ruksak učinili sigurnijim bez preuzimanja aplikacije (samo za i OS). Učinite svoj ruksak za laptop terabyte još sigurnijim : pronađite ga putem aplikacije Apple Find My na webu i na mapi. Pored integrisane funkcije Apple Find My, može se pokrenuti i trepćuće svjetlo u logotipu Swissdigital Design i zvučni alarm do 130 d B se može aktivirati na daljinu kako bi se pronašla torba ili upozorila druge. Ruksak velikog kapaciteta : adekvatno dizajniran za spremanje i organiziranje malih predmeta. Glavni multi-pretinac s mnogo skrivenih džepova sadrži mnoge osnovne stvari kao što su fakultetski pribor, putni pribor, odjeća, bilježnice, organizatori kablova, kablovi za punjenje telefona i još mnogo toga. Takođe uključuje duboki džep sa patentnim zatvaračem za lak pristup osnovnim stvarima i bočne elastične mrežaste džepove za držanje putnog kišobrana ili boce za vodu. TSA dizajn otvaranja od 180 stepeni : dizajn ruksaka prilagođen TSA može se lako otvoriti za 180° na sigurnosnoj kontrolnoj tački, što olakšava prolazak sigurnosne provjere aerodroma, čineći vaše putovanje praktičnijim. USB Port za punjenje : opremljen integrisanim USB portom za brz pristup vašem telefonu i drugim elektronskim uređajima kao što su i Phone, i Pad, Kindle i svi drugi USB uređaji radi praktičnosti i slobode. Integrisani USB port za punjenje vam omogućava da koristite uređaj tokom punjenja i hodanja (isključuje prenosivu bateriju - nije potrebna posebna baterija). SAD patenti US10, 574, 071 B2, SAD 10,931,137 B2 i SAD 10,931,138 B2. Borimo se protiv zaboravljanja i neka Izgubljeno i nađeno više ne bude surprise.In doba fragmentacije informacija, poruka,kratak video..Međutim, Swissdigital Design je to primijetio već 2018.godine, a u duhu švicarskog dizajna, Swissdigital Design je lansirao satove, ruksake i prtljag sa funkcijama pozicioniranja. Ovaj put smo odlučili stvoriti" pametniji " lokator, raditi sa Appleom Pronađite moju mrežu. Nadamo se da ćete "ostati povezani osloboditi se" gdje god da ste. Osnovan 2014.godine, Swissdigital je visokotehnološki savez švicarskog inženjeringa satova i inovacija. Živite pametnije i bolje upravljajte svojim životom pomoću naše linije elektronski poboljšanih pametnih nosivih uređaja. U eri fragmentacije informacija, sve oskudnija pažnja čini da se gubici s vremena na vrijeme dešavaju. Od 2018.godine posvećeni smo tehnologiji za borbu protiv zaborava. Nakon što je odobren od strane Apples find wy mreže, naš švicarski tim dizajnirao je rođenje ovog ruksaka za pozicioniranje kako bi vaš ruksak učinio pametnijim.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji