.

.

Ter 100 komada drvene ventilatori za vjenčanje preklopive ručne ventilatore sa poklon vrećicama za goste vintage kineski navijači sklopivi navijači za drvo.

Ter 100 komada drvene ventilatori za vjenčanje preklopive ručne ventilatore sa poklon vrećicama za goste vintage kineski navijači

KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Ono što ćete dobiti : Paket dolazi sa 30or 60 komada sklopivih navijača od bambusa, osim toga, svaki ventilator opremljen je vrećicom prediva, dovoljna količina može udovoljiti vašim potrebama za svakodnevne aktivnosti ili velike aktivnosti. Okviri bambusa, ovi ručni ventilatori su izdržljivi i višekratni, lako se savijaju ili odvijaju laganim guranjem ili povlačenjem; Štaviše, oni su lagani i prenosivi, koji će ispuniti vaša očekivanja i vrijednost za novac. Širok raspon upotrebe : Ovi sklopivi ventilatori mogu pomoći u ublažavanju intenzivne toplote za vas, mogu se primjenjivati ​​i kao ukrasi za razne prigode, poput stranaka, vjenčanja, ceremonija i više, dodavanje snažne i posebne atmosfere. Značajke : male veličine, prijenosno i lako za nošenje; Kad izađete, lako možete staviti ove ručne navijače u torbu da biste ljeti ublažili toplinu. Upotreba : Naši ventilatori za multibolor papira pogodni su za team building aktivnosti, zabave za odmor, izletike, školske aktivnosti, kućni ukras, vjenčanja itd.; Oni su također idealni pokloni za rukovaoce za rukovanje i prijateljima. 30pcs kineski vintage sklopivi drveni šupljini rezbareni pokloni za ruke naklonjeni zabava za vjenčana zabava za zabavu na ljubimo se višebojni Opis : 100% potpuno nova i visokokvalitetna boja : kao što slika rebra : 20cm (približno) amplituda : 40cm ( Približno) savršeno za ljetne prilike, vanjske vjenčanja, vrtne zabave i mnogo više ploča : 30 x ručni ventilator 60 x ručni ventilator Ako vam treba velika količina, kontaktirajte nas slovom, a mi ćemo vam dati popust.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji