.

.

Ručke vrata  Ooden vrata od metalnih vrata od metalnih vrata 锛孴 Pokrivena kružna cijev za klizanje vrata od nehrđajućeg čelika 锛? Veličine

Ručke vrata  Ooden vrata od metalnih vrata od metalnih vrata 锛孴 Pokrivena kružna cijev za klizanje vrata od nehrđajućeg čelika 锛?

KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Jednostavan za instalaciju : Ojačani pribor je instaliran, čvrst i izdržljiv i može spriječiti labavljenje i pad. Odabrani materijali od nehrđajućeg čelika : antikorozion, površina ručke je polirana i polirana, lijepa i izdržljiva. Širok raspon upotrebe : Može se instalirati na unutarnju ili vanjsku vrata, a na raznim materijalima, uključujući drvena vrata, staklena vrata ili aluminijumska vrata. Ručka se može koristiti za vrata, kapije, staje, klizna vrata itd. Uključujući pakovanje : 1 ručka vrata i pribor za ugradnju, koji se mogu instalirati na različite okvire vrata, samo se hardver prodaje, ne uključuje samo hardver. Napomena : Ako postoje nedostajući dijelovi ili oštećenja, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam ga ponovo poslati što je prije moguće. Jednostavan za instalaciju : Ojačani pribor je instaliran, čvrst i izdržljiv i može spriječiti labavljenje i pad. Odabrani materijali od nehrđajućeg čelika : antikorozion, površina ručke je polirana i polirana, lijepa i izdržljiva. Širok raspon upotrebe : Može se instalirati na unutarnju ili vanjsku vrata, a na raznim materijalima, uključujući drvena vrata, staklena vrata ili aluminijumska vrata. Ručka se može koristiti za vrata, kapije, staje, klizna vrata itd. Uključujući pakovanje : 1 ručka vrata i pribor za ugradnju, koji se mogu instalirati na različite okvire vrata, samo se hardver prodaje, ne uključuje samo hardver. Napomena : Ako postoje nedostajući dijelovi ili oštećenja, slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam ga ponovo poslati što je prije moguće. Uz popularnost uređenja doma, potražnja za dodacima vrata se takođe povećava. Komplet za rukovanje dizajniran je prema funkciji vrata. Ne može samo osigurati ljepotu vrata, ali također osigurati sigurnost vrata. Produkt opis : Roba naziv : modernog i jednostavnog značajnog : nehrđajućeg čelika : Poliranje i mljevenje : 50 脳 30cm, 60 脳 40cm, 80 脳 50cm, 80 脳 60cm, 100 脳 80cm, 120 脳 90cm, 120 脳 90cmdrilling Promjer : 1,2 cmplplplicabilni tipovi vrata : drvena vrata, vrata od drveta, metalna vrata, prodavnica, poslovne centri, poslovne zgrade, hoteli, rezidencije, itc.including : 1 par ručke vrata (za jednokrevetne vrata), instalacijsko pribor Instalirajte metodu instalirajte na vratima sa rukom : Zbog ručnog mjerenja, molimo dopustite mjerno odstupanje od 1-3 mm.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji