.

.

Moderna minimalistička pennsylvania oblika sa listom, joyride Domact Decor, Wood blok znak, 10 x10 koji se prikazuje, polica ili zid, umjetnik dizajniran kućni dekor.

Moderna minimalistička pennsylvania oblika sa listom, joyride Domact Decor, Wood blok znak, 10 x10 koji se prikazuje, polica ili zid,

KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Zbit drvenog bloka Mjere 10 x 10 x 1,5 inča. Savršena veličina za policu, stol ili visi na zidu. Hajde da se suočimo sa tim, svi imamo svoj stil. Samo napred i izrazi! Uređivanje bez napora - lako se isključivati ​​da odgovara raspoloženju ili sezoni. Odlična ideja za poklon za : domaćica, rođendan, praznici, teške vrste molim. Štampano i pakirano pažljivo u SAD-u. Ovi drveni znakovi postavljaju bilo koju postavku! Ne zahtijevaju hardver, a u šupljeg stražnjeg dizajna posebno se stoji na sebi ili se može objesiti na zidu. Savršeno za stolove, mantelove, šaltere ili police. Prekrasna tekstura drva i živosti tinte su sjajno uparivanje. Naše ekološki prihvatljivo, testica na bazi vode pruža prekrasnu boju i dimenziju, a svi naši drveni blokovi izrađeni su od srednje vlakna komprimiranog drveta. Štampano i pakirano u SAD-u. Izrazi se!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji