.

.

Headcote # 8 x 2-1 / 2 - # 37 siva - Vijci za glavu sa oblogom od nerđajućeg čelika-350 kom. Palubni paket za 100 kvadratnih metara. Ft. od brodski-STX37T08250

Headcote 8 x 2-1 / 2 - 37 siva - Vijci za glavu sa oblogom od nerđajućeg čelika-350 kom. Palubni paket za 100 kvadratnih metara.

KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Nerđajući čelik tipa 305 pruža vrhunsku zaštitu od korozije i bojenja. Izdržljiva boja pomaže da šrafovi budu manje vidljivi. Dobro radi sa Obalom Azek, Fiberon Cottage, Timbertech Ashwood, srebrnim Javorom, Timbertech kamenim jasenom i Trex šljunčanim sivim podovima. Novi dizajn šrafova za glavu sada ima udubljenje zvjezdastog pogona kako bi se minimiziralo skidanje glave zavrtnja. # 8 x 2-1/2" pričvršćivači za podrezivanje glave sa vrhom svrdla tipa 17. Paket palube od 350 komada za 100 kvadratnih stopa podova. Šrafovi za palubu premazani u boji pružaju odličan završen izgled, a da pritom i dalje održavaju snagu zatvarača odozgo prema dolje. Headcote, koji su napravljeni od nerđajućeg čelika tipa 305, pruža vrhunsku zaštitu od bojenja i korozije i preporučeni je zatvarač za sve vrste materijala za podove. Ovi zavrtnji takođe imaju udubljenje zvezdastog pogona za maksimalnu snagu pogona i minimalno uklanjanje. Upozorenje : ovaj proizvod vas može izložiti hemikalijama za koje je [poznato] državi Kaliforniji da uzrokuju rak i urođene mane ili drugu reproduktivnu štetu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji