.

.

FINCOS S25S-MTWNR16/ S25S-MTWNL16, unutrašnji alat za okretanje od 60 stepeni,traka za bušenje alata, CNC alat za struganje, Mašina za strug alata -: s25s-MTWNR16)

FINCOS S25S-MTWNR16/ S25S-MTWNL16, unutrašnji alat za okretanje od 60 stepeni,traka za bušenje alata, CNC alat za struganje, Mašina

KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Širina umetka (mm) : s25s-MTWNR16. Broj modela : MTWNR/L. upotreba : interni alat za okretanje. Premaz : ne. Tvrdoća : 42-45. Ponekad alati za okretanje nemaju inventar, kontaktirat ćemo vas prvi put, Molimo provjerite poruku narudžbe, hvala!!!Napomena : Ovaj alat u procesu prodaje ne uključuje karbidne umetke,slika vam prikazuje 1. Savršen efekat obrade.2. Savršena Površinska obrada.3. Visoka vlačna čvrstoća i završna obrada protiv abrazije.4. Specifikacija i tačnost su u potpunosti u skladu sa ISO standardom.5. nanesite u okretanju i okretanju.6. Više drugih alata za strug se proizvodi u našoj fabrici, kao što su držač alata za bušenje, držač alata za žljebove,držač alata za navoje.1. Savršen efekat obrade. 2. Savršena Površinska obrada. 3. Visoka vlačna čvrstoća i završna obrada protiv abrazije. 4. Specifikacija i tačnost su u potpunosti u skladu sa ISO standardom. 5. nanesite u okretanju i okretanju. 6. Više drugih alata za strug se proizvodi u našoj fabrici, kao što su držač alata za bušenje, držač alata za žljebove,držač alata za navoje specifičnosti artikla : Broj modela : MTWNR / LUsage : unutrašnji alat za struganje Premazivanje : NOHardness : 42-45materijal : HSS.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji