.

.

Božićni ovratnik za pse sa lukom, 2 pakovanja Santa i tačkice za male srednje velike pse Kućni ljubimci Puppies vrat * 5/8 širok)

Božićni ovratnik za pse sa lukom, 2 pakovanja Santa i tačkice za male srednje velike pse Kućni ljubimci Puppies vrat * 5/8 širok)

KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Podesiva veličina : paket od 2; 11 "-17", širina 5/8 "; Veličina luka : 3,54" x 1,96 "(Š x V), molimo izmjerite vrat vašeg ljubimca da biste dobili ispravnu veličinu. Jedinstveni dizajn : Santa Claus / Turistička tačkica uzorak za luk za kućne ljubimce. Napravljen sa izdržljivim poliesterijom visoke gustoće, mekim, izdržljivim i udobnim za većinu manjih psa. Dolazi lako da se stavi i skine kravata luka. Prvo je izrađen od finih materijala koji predstavljaju "Kvalitet kućnih ljubimaca" 'Filozofija. Visokokvalitetna poliesterska ovratnica dolazi sa preklopnim kravatom luka i D prsten za šarm i ostale personalizovane pribor. Zagarantovana kvaliteta : 1 santa claus ovratnik + 1 ovratnik za santa. Ovo privlačno i zabavni ovratnik pogodan je za većinu malih pasa. Muška ili ženska, unutarnja i vanjska upotreba. Kolekcija brašnika Cranberryja, dostupan u 2 obrasca : Santa Claus / Turističke tačke pune festivalske atmosfere, sjetite se da ga stavite na Parkiranjima, pohađanje okupljanja mačaka, aktivnosti na otvorenom i fotografijama. Fancy ovratnik jedinstveno dizajniran ogrlica sa našim intergalaktičkim obrascima i posebnom sigurnošću bojanja sa mačkicom za vezanje pričvršćenim na ovratnik. Fancy Designer otisci s međugalaktičkim idejama donose vam puno dječje atmosfere. Sjajna ideja poklona savršen poklon za vašu ljupku mačiću ili prijatelje koji imaju kućne ljubimce, sa ljubaznim izdržljivom i dugoročnom izdržljivošću bez obzira na otvorenu i vanjsku hranu. Kvalitetan materijal izrađen od poliestera visoke gustoće koji je lagan, mekan i izdržljiv. Teški metalni D-prsten je mat srebrni pozlaćen što vam pruža žilavost i sigurnu koja vam je uvijek potrebna. Zdrava dnevna habanja kolica izrađena od ekološki prihvatljive plastike sa svijetlim bojanjem nudi vam svakodnevno udoban izgled. Pribor za kravate izrađen je od ekološki prihvatljivih poliesterskih mreža. Pravi proizvod od Cranberry Pet, vaš svakodnevni suput za kućne ljubimce. Ovaj je proizvod pogodan za dječake i djevojčice, muške ili ženske kućne ljubimce. Stvaranje dječje atmosfere sa svojim psom zajedno što vas podsjeća na vaše djetinjstvo !.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji