.

.

KOPHLY lagani ručni putni ruksak za Laptop sa USB priključkom za punjenje za muškarce i žene, klasični ruksak za fakultet, Radna torba, putni ruksaci(Crni)

KOPHLY lagani ručni putni ruksak za Laptop sa USB priključkom za punjenje za muškarce i žene, klasični ruksak za fakultet, Radna torba,

KM 15.49

Iznos
Tova je dostupna

Puno prostora za odlaganje i džepova : dva velika džepa,jedan odvojeni pretinac za laptop sa gustom penom mogu da drže Laptop od 15,6 inča,kao i Laptop od 15 inča,14 inča i 13 inča, mogli bi dobro zaštititi vaš laptop kada padnete. Glavni džep je prostran,možete staviti odjeću,knjige, kancelarijski materijal itd. u njemu.Također s džepovima za organizatore, učinite svoje predmete organiziranim i lakim za pronalaženje. Jedan skriveni džep protiv krađe na zadnjoj strani, čuvajte svoje važne predmete na sigurnom. Idealan dnevni ruksak, putni ruksak, radni ruksak. Multi-funkcija : sa ugrađenim portom za USB punjač spolja i ugrađenim kablom za punjenje unutra, ovaj usb ruksak vam nudi praktičniji način punjenja telefona dok hodate. Imajte na umu da se ovaj ruksak ne napaja sam, usb priključak za punjenje nudi samo jednostavan pristup punjenju.Dobro pleteni pojas za prtljag je prilično zgodan za vas da popravite torbu za laptop na kolicima vašeg prtljaga, čineći vaše putovanje i putovanje praktičnijim gde god da krenete. Ergonomija udoban : uniseks ruksak za laptop ima prozračan dizajn leđa i kaiševa, prilično ventilaciju. Oslobodite stres od dugog ručnog rada. Mnogo lakši od ostalih ruksaka, prozračni, podesivi i široki naramenici dodali su dodatnu udobnost ovom ruksaku za fakultet. Izdržljiv materijal i vodootporan : napravljen od vodootporne i izdržljive poliesterske tkanine sa dnom od smeđe kože, patentni zatvarači dobrog kvaliteta. Osigurajte sigurnu i dugotrajnu upotrebu svaki dan i vikend.Služe vam kao profesionalni kancelarijski radni ruksak za muškarce i žene,tanak USB torba za punjenje,collegebackpacks za dječake,djevojčice,tinejdžere. Veličina ruksaka za LAPTOP i 12 mjeseci garancije : 17,5 x 13 x 6 inča,savršeno za bacanje ispod sjedišta u avionu dok putujete. Pogodno za putovanje na posao ili ručni rad. Dobar izbor kao ruksak za laptop, radni ruksak, putni ruksak za muškarce i žene, također će biti dobar izbor poklona za dječake, djevojčice.OVA STAVKA NIJE NAMIJENJENA ZA KORIŠTENJE OD STRANE DJECE MLAĐE OD 12 GODINA. Mi smo odgovorni za naše proizvode, ako postoji bilo kakav problem sa proizvodima za 12 mjeseci, kontaktirajte nas, mi ćemo to riješiti. KOPHLY lagani ruksak za laptop sa kožnim dnom dizajniran je za putovanja, casual i rad, vodootporan je ruksak, njegov izdržljiv materijal i uniseks dizajniran se preporučuje ljudima koji često donose fakultetske udžbenike i sveske. Odličan izbor kao ležerni dnevni paket za kupovinu, putovanja, sportove na otvorenom, trekking i biciklizam. Takođe odličan izbor za poklon za muškarce i žene,tinejdžere i devojčice, prijatelje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji