.

.

VALET 11OZ Dva tona crno-bijela krigla za kafu - Nikad nisam planirao da budem najbolji na svijetu, ali ovdje sam, apsolutno rušem! Najbolja zabava za Valet

VALET 11OZ Dva tona crno-bijela krigla za kafu - Nikad nisam planirao da budem najbolji na svijetu, ali ovdje sam, apsolutno rušem!

KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Najbolji pokloni su i lični i funkcionalni, a zato je ova ugodna Valet Keramic dva tonska krigla fantastičan izbor. Također možete više obući krigla postavljati dodatne poklone iznutra, poput naljepnica, magneta, bombona i čokolade ili kave i čajne vrećice. Ova smiješna krigla učiniće da se svako nasmiješi svaki put kada ga koriste. Kontinuirano ažuriramo svoj popis svježim dizajnom i možemo samo toliko na skladištu držati samo na zalihama. Zato ne čekajte, naručite svoje danas! Dizajniran da traje : "Vrh linije" krigle su bez olova i kadmij i svi su certificirani. Napravljeni su s najkvalitetnijim Ocra premazom koji su dostupni na tržištu i ispisani su na obje strane koje vam daju izdržljivost da traju godinama. Ova keramička šolja za kafu je mikrovalna pećnica i perilica suđa za gnjavažu za održavanje bez ikakvog kvaliteta. Koristimo vrhunsku tehnologiju ispisa krig za dizajn ove hladne krigle kafe. Dakle, možete oprati i ponovo oprati ispisane krigle bez svake zabrinutosti zbog blede. Ispis lijepo suprotstavljaju bijelim krilicama, osiguravajući da se citati i izreke jasno istaknuli svima da bi se vidjeli.amazing poklon ideja : Ove torbe za kavu za kafu s citatama s citatama sa kojima jednostavno ne možete poći po zlu. Bilo da kupujete poklon za Božić, očev dan, majčin dan, rođendan, godišnjicu, domaćinstvo, tajna Santa, pokloni za uredske stranke, ili slučajna prilika, ove krigle su ostavili trajan utisak. ?? Cre8iveprintondemand je jedini ovlašteni prodavač ove jedinstvene šalice za dva tona. ?? Najkvalitetnija keramička smiješna krigla. Izrađeni su od keramike najvišeg razreda, a naši dizajni su tiskani i sublimirani u Sjedinjenim Državama. ?? Naše krigle su mikrovalna pećnica i perilica suđa ?? Nikad se ne morate brinuti kada poslujete sa Cre8iveprintondemandom; Stojimo uz naše proizvode 100% .

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji