.

.

Maska od gline od kurkume, maska za lice za uklanjanje mitesera, tamne tačke,posvjetljivanje ,glatko & amp; rafiniranje pora,dubinsko čišćenje pročišćavanje za sve tipove kože, Prirodna Njega kože za žene i muškarce(50g)

Maska od gline od kurkume, maska za lice za uklanjanje mitesera, tamne tačke,posvjetljivanje ,glatko & amp; rafiniranje pora,dubinsko

KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

【Maska za lice od kurkume】 kurkuma sa svojstvima umirujućeg i pojačavajućeg sjaja kože, ova maska od gline od kurkume vraća izgled sjaja, pomaže u čišćenju kože i pruža umirujući osjećaj. 【Maska za liječenje akni 】maska od gline od kurkume zaglađuje kožu svojom izuzetnom upijajućom snagom, maska za ljuštenje odlično djeluje na uklanjanje mitesera, bijelih tačaka, nečistoća i viška ulja. 【Ulijevajte efikasnu kurkumu 】može prodrijeti duboko u pore, ukloniti prljavštinu pora, smanjiti mitesere, uravnotežiti višak ulja na koži, dodati vlagu i ishranu koži, učiniti kožu punašnom, mekom i sjajnom. 【Hidratantno i čišćenje pora 】organska kurkuma bogata je ti oksidansima koji smanjuju naslage melanina,dok hidratizira našu kožu za gladak, podatan osjećaj za 15 minuta. 【Primjenjivi svi tipovi kože】 osobe sa starenjem kože lica, masnom kožom, nosom jagode, velikim porama, aknama, miteserima i dugotrajnom upotrebom elektronskih proizvoda i računarskog zračenja. Maska od gline od kurkume za dubinsko čišćenje Ova glinena maska može pomoći u čišćenju pora, izvlačenju površinskog ulja kože, prljavštine i nečistoća, ostaviti kožu prirodnim sjajem i glatkom, podatnom, sa svojstvima pročišćavanja i rafiniranja pora, čine je savršenom za masnu kožu, pomažu u smanjenju i smanjenju pora. Kako koristiti lice za umivanje i nanijeti tonik. Nanesite odgovarajuću količinu proizvoda ravnomjerno na lice i pričekajte 10-15 minuta. Lagano operite proizvod mlakom vodom. Preporučuje se upotreba jednom ili dva puta sedmično neto sadržaj : 50g Paket uključuje : maska od gline od kurkume.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji