.

.

63 x35 rastezljiva poliesterska mrežasta tkanina, velika Dijamantska mreža pora, odlična rastezljivost i fleksibilnost, popularan izbor za mrežastu odjeću, dodatnu opremu i uređenje doma )

63 x35 rastezljiva poliesterska mrežasta tkanina, velika Dijamantska mreža pora, odlična rastezljivost i fleksibilnost, popularan

KM 12.99

Iznos
Tova je dostupna

1. Napravljen od poliestera : tkanina je napravljena od poliestera, sintetičkog vlakna poznatog po svojoj snazi i izdržljivosti. 1 dvorište = 90x160cm, 5 metara = 450x160cm. 2. Otvoreno tkanje : poliesterska mrežasta tkanina ima otvoreno tkanje, što znači da su niti razmaknute kako bi se stvorile male rupe po cijeloj tkanini. 3. Lagana : tkanina je lagana, tkanina je meka i veoma elastična, što je veoma pogodno za odeću, posebno po toplom vremenu. 4. Prozračno : otvoreno tkanje poliesterske mrežaste tkanine čini je prozračnom, omogućavajući protok vazduha kroz tkaninu i pomažući nosiocu da ostane hladan. 5. Svestrano : poliesterska mreža se može koristiti u raznim aplikacijama, uključujući odjeću, torbe i drugu dodatnu opremu. Takođe se može farbati u različite boje i šare koji odgovaraju različitim stilovima i preferencijama. Poliesterska mreža je tekstil napravljen od sintetičkih poliesterskih vlakana. Ima otvoreno tkanje, što znači da su niti razmaknute kako bi se stvorile male rupe po cijeloj tkanini. Ovo otvoreno tkanje čini tkaninu laganom i prozračnom, omogućavajući da vazduh cirkuliše i održava korisnika hladnim. Poliesterske mrežaste tkanine poznate su i po svojoj izdržljivosti i čvrstoći, što ih čini pogodnim za razne primjene, uključujući odjeću, torbe i drugu dodatnu opremu. Dostupan je u različitim bojama i dezenima, a lako se može farbati u skladu sa različitim stilovima i preferencijama. Sve u svemu, poliesterska mrežasta tkanina je svestran i funkcionalan materijal koji je idealan za mnoge svrhe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji