.

.

Zukeeljeljt smeće može upravljati plastičnim kantom za spajanje za obitelj, s papučicom, jednostavnim za čišćenje, veliki kapacitet (plavi)

Zukeeljeljt smeće može upravljati plastičnim kantom za spajanje za obitelj, s papučicom, jednostavnim za čišćenje, veliki kapacitet

KM 39.20

Iznos
Tova je dostupna

✦ Sa svojim modernim dizajnom, proizvod se ispada da je odličan u kupaonici, kuhinji i drugim sobama dok se zauzimaju manje prostora. ▶ Ručica unutrašnje kante dizajnirana je za odlaganje smeća i ne prljavši ruke. ▶ Pojačani donji dizajn je stabilniji. ▶ Zadebljani dizajn ima snažan kapacitet ležaja. ▶ Unutarnji i vanjski dijelovi prijenosne unutrašnje cijeve su odvojeni, a prikladniji je odbaciti u jednu bačvu u više svrha. ✦ Sa svojim modernim dizajnom, proizvod se ispada da je odličan u kupaonici, kuhinji i drugim sobama dok se zauzimaju manje prostora. ▶ Ručica unutrašnje kante dizajnirana je za odlaganje smeća i ne prljavši ruke. ▶ Pojačani donji dizajn je stabilniji. ▶ Zadebljani dizajn ima snažan kapacitet ležaja. ▶ Unutarnji i vanjski dijelovi prijenosne unutrašnje cijeve su odvojeni, a prikladniji je odbaciti u jednu bačvu u više svrha. Kanta za smeće : Type Capacity : 12lshell Materijal : plastična ploča sadrži : 1 * kansize za smeće : 26 × 32 × 21cm.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji