.

.

Gumene rukavice za pranje posuđa 3 para za kuhinju, čišćenje rukavice za pranje posuđa dugačke za domaćinstvo koje se ponovo koriste izdržljive.

Gumene rukavice za pranje posuđa 3 para za kuhinju, čišćenje rukavice za pranje posuđa dugačke za domaćinstvo koje se ponovo koriste

KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Nema oštar miris. Rukavice idealne dužine i manžetne za ruke zategnute dizajn. Dizajn granula na dlanu i prstima povećava trenje kako bi se osiguralo bolje prianjanje i kontrola. Veoma mekan,udoban za upotrebu, fleksibilan za kretanje na poslu. Povucite zatvaranje. Odličan kvalitet : koristite visokokvalitetne gumene rukavice da zaštitite ruke,sprečite kontakt kože ruku sa korozivnim tečnostima i obezbedite da su vaše ruke i odeća suvi,dug radni vek kako biste osigurali izdržljivost,ponovnu upotrebu.Pogodno za kuhinju,pranje posuđa,domaćinstvo,kupatilo,čišćenje,reklame,pranje veša itd. Dnevni izbor : rukavice za čišćenje tri veličine po izboru, male,srednje,velike,pogodne za ženu i muškarca,rukavice jarke boje mogu vas učiniti zabavnijim na poslu, održati dobro raspoloženje. Udoban i praktičan : materijal rukavica za pranje sudova je veoma mekan,dužina rukavica je 15in-15.7 in,koje mogu doći do ruke,a manžetne su elastično zategnute kako bi se sprečilo da voda teče u rukavice i da budu suve. Dizajn protiv klizanja : dizajn uzorka na dlanovima i prstima povećava trenje,koje može uhvatiti mokro i masno posuđe i sprave tokom procesa pranja,a nije lako skliznuti. Pakovanje : Jedna narudžba uključuje 3 para gumenih rukavica,a postoji više boja koje možete izabrati,koje mogu razlikovati različite namjene rada,mogu je podijeliti i sa svojom porodicom,prijateljima,komšijama i kolegama. Osigurati kupovinu osigurati : ako dobijete proizvod sa problemima kvaliteta ili to nije ono što želite. Molimo vas da nas obavijestite, mi ćemo vam pružiti 100% zadovoljavajuću garanciju postprodajne usluge. U životu nam je potrebno čišćenje kuhinje,čišćenje kupatila,pranje posuđa,pranje automobila, njega kućnih ljubimaca itd. Kada su ruke dugo u kontaktu s vodom i deterdžentom,to će prouzrokovati ozljede.Potrebni su nam par dobrih gumenih rukavica za zaštitu ruku.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji