.

.

Pećnica & amp; mikrovalna silikonska sklopiva kutija za ručak / kalup za torte / posuda za hranu sa silikonskim poklopcem-pecite, kuhajte, zamrznite, zagrijte, Čuvajte sve u istoj posudi!

Pećnica & amp; mikrovalna silikonska sklopiva kutija za ručak / kalup za torte / posuda za hranu sa silikonskim poklopcem-pecite,

KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Štednja prostora : savija se na trećinu svoje veličine kada se ne koristi. Svestrano : može preći iz zamrzivača u pećnicu ili mikrovalnu pećnicu. Otporan na visoke i niske temperature od 230 °C do -40 °C. Može se prati u mašini za sudove. SMART dizajn : žičani okvir oko vrha olakšava držanje i transport njegovog sadržaja. Non-stick što ga čini lakšim za čišćenje. Kapacitet : 700ml. Dimenzije : 17.5 cm x 11.5 cm x 6cm (2 cms kada se srušio). Sigurno : 100% odobreni silikon za hranu uključujući Poklopac. BPA besplatno. Bez Plastike. Odličan putni kontejner za kampere, čamac, kampovanje, planinarenje, piknike i Dom. Posuda za višestruku upotrebu koja se može koristiti za održavanje jela i grickalica svježima u pokretu jer dolazi sa hermetičkim silikonskim poklopcem, kao i za pečenje. Napravljen u potpunosti od netoksičnog silikona, može se staviti u frižider, zamrzivač, mašinu za pranje sudova, mikrotalasnu pećnicu i rernu. Sa izdržljivim dizajnom koji se ne lijepi, ova svestrana posuda može se koristiti za zagrijavanje ostataka, čuvanje ručka, Kuhanje obroka, posluživanje hrane, pa čak i pečenje torte! Jednostavan za čišćenje i kada se ne koristi, povoljno se urušava na 1/3 svoje veličine za ultra jednostavno nošenje i čuvanje bilo da ste kod kuće, u kancelariji, u kući na točkovima ili na vrhu planine. I bez plastike je!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji