.

.

Plutajuća hvataljka 1 stopa / 0,5m Light traka LED svjetlosna traka sa USB utikačem i naljepnica za uklanjanje na poleđini.

Plutajuća hvataljka 1 stopa / 0,5m Light traka LED svjetlosna traka sa USB utikačem i naljepnica za uklanjanje na poleđini.

KM 10.50

Iznos
Tova je dostupna

Transformirajte svoju igračku sobu - pojačajte izgled vašeg plutajućeg hvataljke sa sjajnim LED lampicama koji plutaju. Ovaj paket uključuje 1x crvenu laganu traku, dugačak 0,5m, sa USB i naljepnicom za uklanjanje na poleđini. PIMP Vaša igračom - Ispunite izgled svoje igračke sobe sa ovom LED laganom trakom plutajućim prianjanjem. Dizajniran je da bude kompatibilan sa Xbox ili Play Station Gaming Consoles zidom montiranim u plutajućim prianjim zidnim nosačima. Podesite raspoloženje - osvijetlite svoju konzolu u stilu sa LED svjetlosnim trakom plutajućim prianjanjem. Dostupan je u crvenoj, zelenoj, plavoj i ružičastoj boji. Jednostavan za instalaciju - Instaliranje LED svjetlosne trake na zidnu montiranu konzolu je jednostavna. Oljuštite lepljevšivanje svjetlosne trake, priložite ga na stražnju stranu konzole, a zatim ga uključite u USB port u svojoj konzoli i svjetlost će se automatski uključiti. Korisni izbor poklona - nesiguran u ono što je prisutno da biste dobili igrač? Gaming dodaci poput plutajuće hvataljke LED svjetlosne trake fantastičan je izbor za bilo koju priliku, poput rođendana ili božića. Opis proizvoda Plutajući zahvat zida za vašu konzolu, olakšava vam postavljanje konzole na zid. Ugradite je odmah pored televizora za hlađenje i sakrij ga iza televizora za minimalistički izgled. Bilo kako bilo da uštedite prostor u svom igračkom području, a možete zaboraviti sve o žicama koje leže okolo neuredno. Floting Grip Wall Mount dizajniran je da diskretno drži vašu konzolu sigurno postavljenu na zid bez obzira na ulaz prilikom montiranja. Možda ćete se iznenaditi jednostavnošću plutajućeg prianjanja zida, ali kao što je naš fokus na vašoj konzoli, plutajući grip zidni nosači dizajnirani su tako da budu što je moguće nevidljiviji. Kada je vaša reprodukcija instalirana, montiranje omogućava 360 stepeni ventilacije naginjanjem malo sa zida. Plutajući držač za hvatanje sastoji se od tri posebna razvijena montažna dijela koja osiguravaju čvrsto rješenje koje stabilizira konzolu kada je instalirana. Prodajemo plutajuće hvaljenje zidova na igrače na igračima na globalnoj razini od 2014. godine. Nosači su ručno proizvedene u Europi iz visokokvalitetnih materijala pažljivo sakupljanih za najbolji mogući krajnji proizvod. Nadamo se da ćete stvoriti cool setup s plutajućim prianjanjem zida. Set sadrži : zidni nosač, upute, vijke, čepove za rawl, alat.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji